Diensten op maat voor de verkoop
of de verhuur van uw onroerend goed

Professionele raming

Als vastgoedprofessional kunnen wij dankzij onze ervaring en grondige kennis van de markt de waarde van uw eigendom bepalen.

Na een bezoek ter plaatse ontvangt u binnen 48 uur een volledig schattingsrapport.

Tijdens het bezoek zullen we overgaan tot een nauwkeurige meting met een laserafstandsmeter.

Vervolgens zullen wij overgaan tot een analyse van de verschillende kenmerken van de woning, zoals het bouwjaar, de staat van de woning, de kwaliteit van de uitrusting, de oppervlakten, de rationaliteit van de ruimten en de verschillende elementen van comfort.

Wij zullen ook rekening houden met de ligging van de woning, de nabijheid van voorzieningen (vervoer, winkels, scholen, enz...) en de kwaliteit van de omgeving.

Wij zullen u dan een afspraak voorstellen in ons agentschap om u het schattingsverslag voor te leggen en al uw vragente beantwoorden.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met ons team en de marketingstrategie van uw woning bespreken.

 de 24 uur!

Reclame & marketing

Om uw eigendom een maximale zichtbaarheid te geven, zullen wij een optimale communicatiestrategie uitwerken. Wij gaan over tot het opstellen van een gedetailleerde advertentie in de 3 talen van het land. 

Wij hebben de advertentie in XL-formaat uitgezonden op een groot aantal websites die gespecialiseerd zijn in vastgoedadvertenties (Immoweb, Immovlan, Logic-Immo...) en op onze website www.direct-immo.be die meer dan 10.000 bezoeken per maand heeft.

We gebruiken ook de kracht van sociale netwerken om de zichtbaarheid van de advertentie te vergroten (Instagram - FB - Twitter - Linkedin - Google ). Wij plaatsen een billboard op uw eigendom (afhankelijk van het akkoord van de eigenaar). Ons doel is om een maximum aan kandidaten voor uw woning aan te trekken!

 

Groothoek HDR foto's

De kwaliteit van uw onroerend goed foto's is van cruciaal belang voor het aantrekken van kandidaten voor uw woning.

Bij Direct Immo gebruiken we de nieuwste technologie in de fotografie: HDR-technologie. Met deze technologie kan dezelfde scène meerdere malen worden vastgelegd met verschillende belichtingsinstellingen, zodat de verschillende opnamen over elkaar heen kunnen worden gelegd om een eindbeeld van zeer hoge kwaliteit te verkrijgen.

Wij koppelen deze technologie aan een groothoekopname, waardoor wij alle ruimte van uw woning kunnen belichten.

Deze technologie is een "must " om uw eigendom in de kijker te zetten en de wens te wekken het te bezoeken.

Wij zullen uw eigendom sublimeren!



2D & 3D plan

Naast zeer opvallende foto's worden de vastgoedadvertenties vergezeld van een 2D- en 3D-plan

Deze plannen stellen bezoekers in staat om het volledige potentieel van het eigendom te identificeren. Dit overzicht zal hen in staat stellen de verdeling van de ruimten en de oppervlakten te begrijpen en zal hen in staat stellen zich te projecteren in hun toekomstig ontwikkelingsproject.

De 2D- en 3D-plannen zorgen voor een veel rijkere klantenervaring bij de advertenties.

Administratief beheer

Een eigendom verkopen of verhuren vergt heel wat stappen, daarom kunt u een beroep doen op ons makelaarskantoor zodat u over al onze expertise beschikt om alle administratieve stappen uit te voeren. 

Wij zorgen voor het verzamelen van alle documenten die nodig zijn voor het op de markt brengen van uw eigendom (eigendomsakten, stedenbouwkundige informatie, kadastraal onderzoek, organisatie van de opstelling van PEB- en elektrische attesten, vragen van de syndicus (in geval van mede-eigendom)...   

Of u nu koopt of verkoopt, wij zullen u gedurende uw hele onroerend goed project volledig bijstaan.

Klantenportefeuille

Direct Immo beschikt over een groot klantenbestand van bijna 15.000 potentiële kandidaten die actief op zoek zijn naar een pand om te kopen of te huren. Dankzij deze databank kunnen wij uw eigendom onmiddellijk voorstellen aan kandidaten wier zoekcriteria overeenstemmen met de kenmerken van de te koop of te huur aangeboden eigendom. 

Deze verbinding versnelt het marketingproces en stelt ons in staat zeer snel een kandidaat voor uw eigendom te vinden. 

Beheer van bezoeken en onderhandeling over offertes

Wij beheren alle afspraken en organiseren de bezoeken van uw eigendom.

Bij deze gelegenheid beantwoorden onze makelaars de vragen van de kandidaten en zorgen vervolgens voor het verzamelen en onderhandelen van de verkoopaanbiedingen of huurbeloftes tegen de beste prijzen, zodat u alleen datgene hoeft te accepteren dat het beste bij u past.

Ondertekening van een compromis, koop- of huurovereenkomst

Zodra u het aanbod van een kandidaat-koper of -huurder heeft aanvaard, nemen wij de laatste administratieve stappen voor u uit handen.

Wij organiseren de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst en/of het huurcontract en wij ronden de verkoop af door u te begeleiden tot de ondertekening van de notariële akte op het notariskantoor.

Vergelijk lijsten

Vergelijk
VERZOEK OM PRIJSOPGAVE