Wij beheren uw onroerend goed dagelijks!

                        Wij zorgen voor het administratief, technisch en financieel beheer van uw vastgoedpatrimonium  

Verhuren

Selectie van kandidaat-huurders, verificatie van hun solvabiliteit, opstellen en ondertekenen van het huurcontract, opstellen van de huurwaarborg, inventaris van de inrichting bij aankomst, PEB-certificaat (Energieprestatie van Gebouwen), registratie van het huurcontract, overdracht van energie/metering.

In het proces van het huren van

Regelmatige opvolging van de relatie met de huurder, opvolging van de inning van huurgelden en servicekosten, indexering van de huurgelden, aanmanings- en inningsprocedures in geval van onbetaalde huur, opvolging van de werf in geval van werken, beheer van de verzekeringen, geschillen en schadegevallen.

Huuraanslag

Inventaris van de lokalen aan het einde van de huurperiode, vrijgave van de huurwaarborg, recuperatie van energie/meters, werfopvolging in geval van werken, wederverhuring van het goed.

Wat zijn de voordelen van huurbeheer voor een verhuurder?

Door ons het beheer van uw onroerend goed toe te vertrouwen, delegeert u aan ons alle plichten en verplichtingen van het dagelijks beheer. Als gevolg hiervan worden wij uw enige contactpersoon / aanspreekpunt met betrekking tot

  • van de huurder
  • externe dienstverleners (ambachtslieden, aannemers, trustees, raden van bestuur, energieleveranciers, verzekeraars, enz.)
  • de andere mede-eigenaars (in het geval van een appartementsgebouw)
  • administratieve diensten (stadsplanning, kadaster, registratie, belastingen, enz.)

Het toezicht op de huurbetalingen is onze prioriteit. Wij verbinden ons tot een strikte opvolging van de vervaldagen en passen een systematische herinneringsprocedure toe om de risico's van onbetaalde huur te beperken.
Door ons uw vastgoed toe te vertrouwen, in een vastgoedcontext die steeds complexer wordt op verschillende niveaus (wetgeving, technische verplichtingen, ...), bent u er zeker van dat u profiteert van onze expertise en ons professionalisme dankzij onze IPI-accreditatie.

Bovendien handelen wij altijd in uw belang, op een transparante manier en in overeenstemming met goede praktijken.

Kortom, wij garanderen u 100% gemoedsrust via ons aanbod voor huurbeheer. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, wij zorgen voor alles.

Ons huurbeheercontract is duidelijk en transparant

U weet van tevoren wat u zult betalen, er zijn geen onaangename verrassingen.

Vergoedingen

Onze formule voor huurbeheer, die alle hierboven vermelde diensten omvat, is bedoeld om u transparantie te garanderen in de beheerskosten van uw eigendom. Onze beheerskosten worden berekend op basis van het jaarlijkse bedrag van de huur exclusief lasten + 21% BTW, volgens een vast percentage dat 8% bedraagt van het bedrag van de huur.

Wie zijn de klanten die waarschijnlijk gebruik zullen maken van onze verhuurbeheerdiensten?

Elke verhuurder die rustig van zijn huurinkomsten wil genieten zonder zich zorgen te maken over de dagelijkse rompslomp!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via
.

Vergelijk lijsten

Vergelijk
VERZOEK OM PRIJSOPGAVE